- Actueel > Vacature Werkplaatschef -

Vacature Werkplaatschef

| Hydrosta laat jouw hart voor coördinerend werk sneller kloppen!

Vacature: Werkplaatschef (40 uur)

De werkplaats. Het is het kloppende hart van Hydrosta. Een team van monteurs creëert er dagelijks hi-tech hydraulische installaties en geavanceerde elektrische systemen voor de maritieme, mobiele en industriële sector. Custom-build oplossingen voor onze klanten, die zij samenstellen met de beste componenten. Het is elke dag weer een uitdaging, die vraagt om coördinatie en aansturing. Als werkplaatschef kun jij ons kloppende hart in alle opzichten laten kloppen!

Wie zijn wij?

Hydrosta is een dynamisch groeiend familiebedrijf in Zwartsluis. We zijn een kleine en gezellige organisatie. Daarbinnen heeft ieder team een hoge eigen verantwoording en staan we altijd voor elkaar klaar. We houden ons bezig met leuke uitdagingen, hebben korte lijnen en bureaucratie kennen we niet.

Wie ben jij?

Je bent een sterke persoonlijkheid, die bereid is om zich optimaal in te zetten. Daarnaast beschik je over goede communicatieve eigenschappen, zodat je in teamverband uitstekend kunt functioneren.

Wat doen wij?

Wij zijn actief op het gebied van systeem- en regeltechniek van hoogwaardige en innovatieve systemen voor de mobiele, maritieme en industriële sector. Tegenwoordig richten we ons voornamelijk op hi-tech hydraulische installaties en het elektrificeren van bestaande en nieuw te bouwen commerciële werkschepen en luxe jachten.

Naast ontwikkeling en productie van systemen zijn wij ook toeleverancier van gerenommeerde elektrische en hydraulische componenten en toebehoren. Het is onze doelstelling om een betrouwbare partner en voorkeursleverancier te zijn van onze afnemers voor zowel standaardproducten als voor custom build systemen.

Wat ga jij doen?

Na een gedegen inwerkperiode ben jij het eerste aanspreekpunt voor het team van monteurs in de werkplaats. Je verzorgt hun planning, bereidt hun werkzaamheden voor, instrueert ze en bewaakt de voortgang en kwaliteit van hun werk. Daarnaast verwerk je de gemaakte planning, gebruikte materialen en gemaakte uren in het ERP-systeem.

Bij reclamering rond geleverde goederen en/of diensten door klanten ben jij het aanspreekpunt. Ook dit weet je op een goede en correcte manier intern en extern te rapporteren en te verantwoorden. Tevens ben je het aanspreekpunt voor directie, engineering en team verkoop binnen de organisatie.

Wat bieden wij?

Een uitdagende en veelzijdige baan in een groeiende, dynamische onderneming met een prettige en informele werksfeer. Bij deze functie horen uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden. Daarnaast zijn er mogelijkheden m.b.t opleiding en persoonlijke ontwikkeling.

Wat bied jij?

Je hebt minimaal een afgeronde mbo-opleiding werktuigbouw niveau 4 en ziet het als een uitdaging om met planning en aansturing de werkplaats optimaal te laten functioneren. Voor administratieve verwerking in ons ERP-systeem draai jij je hand niet om. Zoals dat ook geldt voor rapportages naar opdrachtgevers om alle werkzaamheden te verantwoorden. Je beschikt minimaal over rijbewijs B.

Waar moet ik solliciteren?

Jouw overtuigende sollicitatiebrief met uitgebreide CV kun je voor 1 november mailen naar directeur Leo Stam, Istam@hydrosta.nl. Heb je eerst nog vragen? Schroom dan niet om telefonisch contact op te nemen met ons via 038- 386 64 64. Vraag naar je toekomstige collega’s Herman Bergman of Sander Booij voor een oriënterend gesprek. Bezoek ook eens onze website hydrosta.nl voor een impressie.

- Actueel -

Altijd in beweging

Vacature Financial Controller

September 2023 | Hydrosta laat jouw hart voor financiële vraagstukken sneller...

Vacature Financial Controller
Lees meer >

Vacature Hydrauliekmonteur

September 2023 | Hydrosta laat jouw hart voor technisch werk sneller kloppen!

Vacature Hydrauliekmonteur
Lees meer >
  • We denken volledig met u mee
  • We creëren uniek maatwerk voor u
  • We leveren componenten snel uit voorraad
Laat ons u bellen

Laat uw telefoonnummer achter en we bellen u binnen een werkdag terug.

Verzenden…
Kom in contact

Post- en bezoekadres:
De Kalkovens 4, 8064 PS
Zwartsluis, NL

Telefoon +31 (0)38 386 64 64
Telefax +31 (0)38 386 77 66
E-mail info@hydrosta.nl