- Actueel > Vacature Financial Controller -

Vacature Financial Controller

| Hydrosta laat jouw hart voor financiële vraagstukken sneller kloppen!

Vacature: Financial Controller (24-32 uur)

Hi-tech hydraulische installaties en geavanceerde elektrische systemen custom-build opleveren aan klanten uit de maritieme, mobiele en industriële sector. En als hun voorkeurspartner hydraulische en elektrische componenten leveren. Onze medewerkers zijn er dagelijks vol passie mee bezig. Om in al die drukte oog te houden voor de financiële huishouding, zoeken we een financial controller. Gaat jouw hart sneller kloppen van rapportages, analyses, balansen, begrotingen en jaarrekeningen? Controleer dan deze vacature!

Wie zijn wij?

Hydrosta is een dynamisch groeiend familiebedrijf in Zwartsluis. We zijn een kleine en gezellige organisatie. Daarbinnen heeft ieder team een hoge eigen verantwoording en staan we altijd voor elkaar klaar. We houden ons bezig met leuke uitdagingen, hebben korte lijnen en bureaucratie kennen we niet.

Wie ben jij?

Je bent een sterke persoonlijkheid, die bereid is om zich optimaal in te zetten. Daarnaast beschik je over goede communicatieve eigenschappen, zodat je in teamverband uitstekend kunt functioneren. Ook beschik je over sterke analytische eigenschappen.

Wat doen wij?

Wij zijn actief op het gebied van systeem- en regeltechniek van hoogwaardige en innovatieve systemen voor de mobiele, maritieme en industriële sector. Tegenwoordig richten we ons voornamelijk op hi-tech hydraulische installaties en het elektrificeren van bestaande en nieuw te bouwen commerciële werkschepen en luxe jachten.

Naast ontwikkeling en productie van systemen zijn wij ook toeleverancier van gerenommeerde elektrische en hydraulische componenten en toebehoren. Het is onze doelstelling om een betrouwbare partner en voorkeursleverancier te zijn van onze afnemers voor zowel standaardproducten als voor custom build systemen.

Wat ga jij doen?

Als ervaren financial controller rapporteer je over de financiële resultaten, zowel aan de directie als externe belanghebbende partijen. Daarbij draag je gevraagd en ongevraagd adviezen aan. Ook informeer je de directie over marktontwikkelingen, die voortvloeien uit wettelijke bepalingen rond verantwoord werkgeverschap.

Je geeft leiding aan de financiële medewerkers en onderhoudt contacten met onze financiële instellingen. Met het Cash ERP-systeem bewaak je bovendien de productieprocessen in financieel opzicht en zie je erop toe dat alles goed en ordelijk is ingericht.

Wat bieden wij?

Een uitdagende en veelzijdige baan in een groeiende, dynamische onderneming met een prettige en informele werksfeer. Bij deze functie horen uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden. Daarnaast zijn er mogelijkheden m.b.t opleiding en persoonlijke ontwikkeling.

Wat bied jij?

Je beschikt over een afgeronde hbo-opleiding richting finance en control en de nodige ervaring in een soortgelijke functie. Jouw analytische eigenschappen breng je op de juiste manier over. Intern aan de directie en het team van Hydrosta. Extern aan partijen waar wij als bedrijf en jij als financiële professional mee samenwerken.

Waar moet ik solliciteren?

Jouw overtuigende sollicitatiebrief met uitgebreide CV kun je voor 1 november mailen naar directeur Leo Stam, Istam@hydrosta.nl. Heb je eerst nog vragen? Schroom dan niet om telefonisch contact op te nemen met ons via 038- 386 64 64. Vraag naar Leo voor een oriënterend gesprek. Bezoek ook eens onze website hydrosta.nl voor een impressie.

- Actueel -

Altijd in beweging

Vacature Financial Controller

September 2023 | Hydrosta laat jouw hart voor financiële vraagstukken sneller...

Vacature Financial Controller
Lees meer >

Vacature Hydrauliekmonteur

September 2023 | Hydrosta laat jouw hart voor technisch werk sneller kloppen!

Vacature Hydrauliekmonteur
Lees meer >
  • We denken volledig met u mee
  • We creëren uniek maatwerk voor u
  • We leveren componenten snel uit voorraad
Laat ons u bellen

Laat uw telefoonnummer achter en we bellen u binnen een werkdag terug.

Verzenden…
Kom in contact

Post- en bezoekadres:
De Kalkovens 4, 8064 PS
Zwartsluis, NL

Telefoon +31 (0)38 386 64 64
Telefax +31 (0)38 386 77 66
E-mail info@hydrosta.nl