- Actueel > Vacature Hydrauliekmonteur -

Vacature Hydrauliekmonteur

| Hydrosta laat jouw hart voor technisch werk sneller kloppen!

Vacature: Hydrauliekmonteur (40 uur)

Hydrauliek. Bij Hydrosta hebben we er ongelofelijke passie voor. Daarom schakelt de maritieme, mobiele en industriële sector ons graag in. Als ontwikkelaar van krachtige custom build oplossingen voor o.a. aandrijving en besturing. Als hydrauliek-monteur ben jij de maker van de oplossingen die we bedenken. Je assembleert ze met passie in onze werkplaats en installeert ze met liefde bij onze klanten. Ook van inbedrijfstelling, onderhoud, reparatie en service gaat je hart sneller kloppen. Omdat werken met techniek je lust en je leven is.

Wie zijn wij?

Hydrosta is een dynamisch groeiend familiebedrijf in Zwartsluis. We zijn een kleine en gezellige organisatie. Daarbinnen heeft ieder team een hoge eigen verantwoording en staan we altijd voor elkaar klaar. We houden ons bezig met leuke uitdagingen, hebben korte lijnen en bureaucratie kennen we niet.

Wie ben jij?

Je bent een sterke persoonlijkheid, die bereid is om zich optimaal in te zetten. Daarnaast beschik je over goede communicatieve eigenschappen, zodat je in teamverband uitstekend kunt functioneren en Hydrosta richting opdrachtgevers goed kunt presenteren.

Wat doen wij?

Wij zijn actief op het gebied van systeem- en regeltechniek van hoogwaardige en innovatieve systemen voor de mobiele, maritieme en industriële sector. Tegenwoordig richten we ons voornamelijk op hi-tech hydraulische installaties en het elektrificeren van bestaande en nieuw te bouwen commerciële werkschepen en luxe jachten.

Naast ontwikkeling en productie van systemen zijn wij ook toeleverancier van gerenommeerde elektrische en hydraulische componenten en toebehoren. Het is onze doelstelling om een betrouwbare partner en voorkeursleverancier te zijn van onze afnemers voor zowel standaardproducten als voor custom build systemen.

Wat ga jij doen?

In deze functie werk je in een team van hydrauliekmonteurs aan het vervaardigen van hydraulische installaties. Na een gedegen inwerkperiode ben je in staat om zowel in teamverband als zelfstandig alle voorkomende werkzaamheden uit te voeren. Van assembleren in de werkplaats tot installeren, in bedrijf stellen, onderhouden en repareren bij klanten.

Wat bieden wij?

Een uitdagende en veelzijdige baan in een groeiende, dynamische onderneming met een prettige en informele werksfeer. Bij deze functie horen uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden. Daarnaast zijn er mogelijkheden m.b.t opleiding en persoonlijke ontwikkeling.

Wat bied jij?

Je hebt minimaal een afgeronde mbo-opleiding werktuigbouw niveau 3. Je ziet het als een uitdaging om de custom build oplossingen die onze engineers in eigen huis bedenken daadwerkelijk te maken en bij klanten te laten functioneren. Daarover kun je ook gedegen rapporteren naar onze opdrachtgevers en jouw leidinggevende. Ervaring in het werken met hydraulische installaties is een pre, bezit van rijbewijs B een must.

Waar moet ik solliciteren?

Jouw overtuigende sollicitatiebrief met uitgebreide CV kun je voor 1 november mailen naar directeur Leo Stam, Istam@hydrosta.nl. Heb je eerst nog vragen? Schroom dan niet om telefonisch contact op te nemen met ons via 038- 386 64 64. Vraag naar je toekomstige collega’s Herman Bergman of Sander Booij voor een oriënterend gesprek. Bezoek ook eens onze website hydrosta.nl voor een impressie.

- Actueel -

Altijd in beweging

Vacature Financial Controller

September 2023 | Hydrosta laat jouw hart voor financiële vraagstukken sneller...

Vacature Financial Controller
Lees meer >

Vacature Hydrauliekmonteur

September 2023 | Hydrosta laat jouw hart voor technisch werk sneller kloppen!

Vacature Hydrauliekmonteur
Lees meer >
  • We denken volledig met u mee
  • We creëren uniek maatwerk voor u
  • We leveren componenten snel uit voorraad
Laat ons u bellen

Laat uw telefoonnummer achter en we bellen u binnen een werkdag terug.

Verzenden…
Kom in contact

Post- en bezoekadres:
De Kalkovens 4, 8064 PS
Zwartsluis, NL

Telefoon +31 (0)38 386 64 64
Telefax +31 (0)38 386 77 66
E-mail info@hydrosta.nl