- Over Hydrosta -

Krachtige oplossingen, gedreven door betrouwbaarheid

Hydrauliek is een bijzondere aandrijfkracht die vraagt om ervaring met en passie voor techniek. Omdat we daar bij Hydrosta in ruime mate over beschikken, bieden we krachtige oplossingen, gedreven door betrouwbaarheid. Hierdoor zijn we toonaangevend op het gebied van componenten, lopen we voorop in de ontwikkeling en productie van en voor hydraulische systemen en zijn we dé specialist in maritieme systemen voor aandrijving, besturing en navigatie. Elektrisch, hydraulisch en hybride.

Wie is Hydrosta?

Gepassioneerd over hydrauliek

Bij Hydrosta draait alles om passie voor hydrauliek. Elke dag weer! En dat is niet zomaar, want de toegevoegde waarde van Hydrosta is geboren uit hobby. We begonnen ruim veertig jaar geleden met het leveren van componenten. Maar we raakten geïntrigeerd door de klantverhalen over de praktische toepassingsproblemen.

..lees meer..

We blijven innoveren

Als pure vakmensen bedachten en realiseerden we oplossingen voor onze klanten, ontwerpers, bouwers en eindgebruikers. Dat innovatieve karakter is altijd gebleven. Sterker nog: het vormt de kern van ons bedrijf, want uw praktische vragen en wensen geven steeds aanleiding voor een nieuw project. En iedere oplossing leidt tot nieuwe inzichten. Zo maken we alles beter, mooier, compacter en stabieler.

Hydrosta advies

Wat levert Hydrosta?

Van kwaliteitscomponenten tot complete klant specifieke systemen

Omdat hydrauliek in onze genen zit, beheersen we de techniek en het materiaal tot in het kleinste detail. Keer op keer ontzorgen we u dankzij die kennis en expertise met door onszelf ontwikkelde en gebouwde oplossingen. De kwaliteit die we zelf leveren, verwachten we ook van de componenten die we toepassen in onze klant specifieke systemen.

..lees meer..

Alleen A-merken

Als u voor kwaliteit kiest, kiest u voor Hydrosta. Wij werken alleen met de absolute A-merken in de hydraulische wereld, zoals o.m. Rineer, Sunfab en Salami. En uiteraard EATON. Door deze laatste leverancier zijn we zelfs geselecteerd als Authorized Lean Solution Partner. In die rol treden we voor EATON op als kenniscentrum om klanten te helpen bij het programmeren van hun elektrotechnische componenten tot een oplossing voor hun systeem of machine. Zowel op afstand als op locatie.

Wat levert Hydrosta?

Wat ontwikkelt Hydrosta?

Oplossingen voor dagelijkse vragen en wensen

Oké, je moet er wel de juiste contacten voor hebben. Maar heel eerlijk: hydraulische kwaliteitsproducten leveren, kunnen anderen ook. Onze ware kracht zit daarom in het oplossen van vraagstukken die u in de dagelijkse praktijk ervaart. Dat doen we door complete hydraulische systemen te ontwikkelen voor tal van mobiele en industriële toepassingen. Daarin verwerken we de componenten die we inkopen of zelf ontwikkelen.

..lees meer..

Nieuwe en gereviseerde systemen

Alle ideeën van onze engineers beginnen op papier. Vervolgens zetten we die ontwerpen om in een systeem dat perfect werkt in de praktijk. En of het nou om een nieuw of gereviseerd systeem gaat, al onze oplossingen gaan door een grondige testfase. Zowel op onze geavanceerde testbank als tijdens een praktische beproeving. Want we gaan niet voor goed, niet voor beter, maar voor best.

Bundeling van hydrauliek, elektronica en software

Dat principe hanteren we zowel voor industriële als agrarische sector. Maar zeker ook voor de maritieme branche. Daar integreren we hydrauliek met elektronica en softwarematige elementen tot complete bedienings- en besturingssystemen. Voor beroeps- en pleziervaart leidde ons innovatieve karakter tot ons eigen merk: Navio. Een gevestigde naam in maritieme kringen, met een sterk groeiende klantenkring.

Hydrosta voorraad

Waarom Hydrosta?

Meerwaarde van eerlijkheid en toegepaste kennis

Passie voor techniek en hart voor u als klant. Dat vormt de basis voor onze drive om tot praktische en werkbare oplossingen te komen. U profiteert daarbij volop van de eerlijkheid en expertise van al onze vakmensen. Zij zijn een factor van belang. Want dankzij hun toegepaste kennis kunnen we volledig met u meedenken en unieke praktisch werkbare oplossingen voor u creëren.

..lees meer..

Altijd en overal paraat

De echte meerwaarde van Hydrosta zit in dat wat u niet kunt zien, maar wel ondervindt. We zorgen er namelijk voor dat we niet alleen een systeem aan u leveren, maar dat we er ook daadwerkelijk uw vraag mee beantwoorden. Altijd en overal. En dat we ook tot ver na de oplevering nog voor u klaarstaan. Met servicewerkzaamheden en een snelle levering van componenten uit onze ruime voorraad.

Totaaloplossing Hydrosta

Hoe maken we waar wat we beloven?

Als we erin geloven, dan gaan we er vol voor

Als iets niet kan, zeggen we het eerlijk. Maar als we ook maar een beetje geloven dat het wel mogelijk is, gaan we ervoor: vol! En wat we beloven, maken we dan waar ook. Die garantie geven we, omdat we kiezen voor de hoogste kwaliteitsnormen. Zowel bij het bedenken, ontwerpen als produceren van onze systemen als in de keuze voor de componenten die we gebruiken en leveren.

..lees meer..

Kwaliteit die zich terugverdient

En ja, dan kan een concurrent soms goedkoper zijn. Het zij zo... Wij gaan daar niet in mee, omdat we alleen met en voor tevreden klanten willen werken. Vandaar dat we een prijs-kwaliteitsverhouding nastreven die boven iedere kritiek verheven is. En dat is uiteindelijk ook wat u wilt. Voor uzelf, maar ook voor uw klanten. Want kwaliteit verdient zich altijd terug!

Tevreden plezier- en beroepsvaarders, systeem- en machinebouwers

Het resultaat van onze belofte? Industriële machinebouwers die dag in dag uit op de (levering)betrouwbaarheid van onze componenten en systemen bouwen. Plezier- en beroepsvaarders die blindvaren op onze geïntegreerde totaalsystemen. En agrariërs die met onze hydraulische systemen soepel werken op de meest uiteenlopende landbouwlocaties.

Hydrosta voorraad

- Onze producten -

Praktische oplossingen voor
uitdagingen in de praktijk

We leveren hydraulische componenten van gerenommeerde merken als Eaton, Sunfab en Salami. Kunnen hydraulische systemen als standaardproduct en als maatwerk aanbieden (zowel met als zonder inzet van onze engineers). En een breed pakket aan besturingselektronica ontwikkelen. Bovendien kenmerken onze maritieme systemen zich door unieke concepten. Zo beschikken we over een compleet gamma van topkwaliteit, dat praktische oplossingen biedt voor uitdagingen in de praktijk.

Hydraulische componenten

Hydraulische componenten

>
Hydraulische systemen

Hydraulische systemen

>
NAVIO besturingselektronica

NAVIO besturingselektronica

>
Maritieme systemen

Maritieme systemen

>

Leveringsvoorwaarden (PDF)

- Werken bij Hydrosta -

Ook passie voor techniek?
Doe een open sollicitatie!

Bekijk de vacatures
  • We denken volledig met u mee
  • We creëren uniek maatwerk voor u
  • We leveren componenten snel uit voorraad
Laat ons u bellen

Laat uw telefoonnummer achter en we bellen u binnen een werkdag terug.

Verzenden…
Kom in contact

Post- en bezoekadres:
De Kalkovens 4, 8064 PS
Zwartsluis, NL

Telefoon +31 (0)38 386 64 64
Telefax +31 (0)38 386 77 66
E-mail info@hydrosta.nl