- Over Hydrosta -

Krachtige oplossingen, gedreven door betrouwbaarheid

Toonaangevend op het gebied van componenten, ontwikkelen en productie van en voor hydraulische systemen en specialist in maritieme systemen voor aandrijving, besturing en navigatie. Hydraulisch, elektrisch en hybride.

Wie is Hydrosta?

Gepassioneerd werken aan oplossingen

Hydrauliek is de basis van de onderneming. Of het nu gaat om componenten, complete systemen, of om unieke oplossingen, geïntegreerd met elektronica en besturingssystemen, hydrauliek vormt altijd de kern van onze oplossingen. Voor ontwerpers, bouwers en eindgebruikers.

..lees meer..

Gek genoeg is Hydrosta min of meer begonnen als een hobby. Klanten kochten componenten en vertelden over toepassingsproblemen. De passie om oplossingen te bedenken voor die praktische problemen was de aanleiding voor veel projecten. En nog steeds vormen vragen van klanten de kern van de onderneming. Daarom zijn we continu aan het innoveren. Omdat iedere oplossing weer nieuwe vragen oproept en omdat we goede dingen steeds beter, mooier, compacter en stabieler willen maken. Onze passie: de praktische situatie van veeleisende gebruikers verbeteren.

Hydrosta advies

Wat levert Hydrosta?

Van kwaliteitscomponenten tot complete klant specifieke systemen

Hydrauliek zit in onze genen. We beheersen de techniek en het materiaal tot in de perfectie. Als importeur van de absolute kwaliteitsproducten van EATON vormen we een zeer betrouwbare partner voor tal van sectoren.
Naast EATON kunt u ook terecht voor o.a. Rineer, Sunfab en Salami. Ook hier weer omdat opdrachtgevers erom vragen. Componenten die uiteraard ook weer worden toegepast in de door onszelf ontwikkelde en gebouwde oplossingen en systemen.

Wat levert Hydrosa

Wat ontwikkelt Hydrosta?

We beperken ons niet tot het verkopen van componenten. Integendeel: we bouwen zelf complete hydraulische systemen voor tal van mobiele en industriële toepassingen. Onze ervaren engineers zorgen voor klant-specifieke oplossingen die niet alleen op papier maar ook in de praktijk perfect functioneren.

..lees meer..

De eigen productie en montage maakt de ideeƫn waar. Pas na een grondige testfase leveren wij de systemen uit. Hetzelfde geldt voor de revisie van systemen. Pas als het echt werkt in de praktijk, zijn we tevreden. We kunnen het ons dan ook permitteren om een alomvattende service te verlenen.
Voor de maritieme sector gaan we nog veel verder. Daar integreren we hydrauliek met elektronica en softwarematige elementen tot complete bedienings- en besturingssystemen. Voor zowel de beroeps- als de pleziervaart. Ons eigen ontwikkelde besturingssysteem Navio is een gevestigde naam in de sector, met een sterk groeiende klantenkring.

Hydrosta voorraad

Waarom Hydrosta?

De meerwaarde van eerlijkheid en toegepaste kennis

Hydrosta levert absolute kwaliteitsproducten op het gebied van hydrauliek. Pompen, motoren, ventielen en dergelijke zijn steeds uit voorraad leverbaar. Maar eerlijk is eerlijk; dat kunnen sommige anderen ook. De echte meerwaarde van Hydrosta zit in dat wat u niet kunt zien maar alleen maar ondervindt. In het gebruik van onze producten. Passie voor techniek, hart voor onze klanten en een absolute drive voor praktisch werkbare oplossingen, dat drijft de vakmensen van Hydrosta.

..lees meer..

Dat betekent niet alleen dat wij werkzame componenten en systemen leveren, zowel van de plank als klant-specifiek gebouwd. U krijgt onze kennis er gratis bij. En dat is een factor van belang. De passie van de liefhebber en de professionaliteit van de ervaren specialist komen samen in de vakmensen van Hydrosta. Dat betekent dat we ook bij de verkoop voor onze handelsproducten denken in werkzame systemen. En u adviseren met het oog op de praktische bruikbaarheid van de componenten. Voor systemen geldt dit nog veel sterker.
Uitgebreide laboratoriumtesten, gevolgd door een stevige beproeving in de praktijk, zorgen ervoor dat niet alleen een systeem wordt geleverd, maar dat een probleem bij de opdrachtgever wordt opgelost. Altijd en overal. Als het niet kan, zeggen we het eerlijk, maar als we geloven dat het kan, maken we waar wat we beloven.

Totaaloplossing Hydrosta

Hoe maken we waar wat we beloven?

Waarborgen voor tevreden klanten
  • - Industriële machinebouwers bouwen dag in dag uit op onze leveringsbetrouwbaarheid van componenten en systemen.
  • - Onze hydraulische componenten in bijvoorbeeld de landbouw zorgen voor soepel werk op de meest uiteenlopende locaties.
  • - De maritieme sector vaart blind op onze producten, al dan niet geïntegreerd in klant-specifieke totaalsystemen.

Die garanties kunnen we geven. Door altijd te kiezen voor absolute kwaliteitsnormen. Als de concurrent goedkoper is, gaan we daarin niet mee. Want we willen een prijs-kwaliteitverhouding die boven iedere kritiek verheven is. Goedkoper kan soms, maar dat willen wij niet. Simpelweg omdat u klant dat uiteindelijk ook niet wilt. U zou spijt kunnen krijgen en Hydrosta werkt alleen met en voor tevreden opdrachtgevers.
..lees meer..

Onze zusteronderneming Hydrauned voorziet ons van hydraulische manifolds en rijgsystemen. Dat betekent niet alleen enorme ruimtebesparing in gecompliceerde hydraulische systemen maar staat ook garant voor overzichtelijkheid en toegankelijkheid van diezelfde systemen. Hun absolute vakmanschap en state-of-art verspaningsmachines maakt Hydrauned ook tot leverancier van onderdelen voor boegschroeven en andere Hydrostaproducten.
Dankzij onze nauwe samenwerking met het Duitse leveranciers MD Engineering GmbH en AMK zijn we in staat om zelf ontwikkelde, complete, geavanceerde besturingssystemen te leveren. Onder precies dezelfde condities als onze hydraulische systemen. Perfect functionerend, oplossingsgericht en praktisch gebruiksvriendelijk.

Hydrosta voorraad

- Onze producten -

Praktische oplossingen voor
uitdagingen in de praktijk

Hydraulische componenten

Hydraulische componenten

>
Hydraulische systemen

Hydraulische systemen

>
NAVIO besturingselektronica

NAVIO besturingselektronica

>
Maritieme systemen

Maritieme systemen

>

Leveringsvoorwaarden (PDF)

- Werken bij Hydrosta -

Uw open sollicitatie is altijd welkom

Bekijk de vacatures
  • Wij staan altijd klaar voor advies
  • Maatoplossingen zijn mogelijk
  • Snel leverbaar uit eigen voorraad
Laat ons u bellen

Laat uw telefoonnummer achter en we bellen u binnen een werkdag terug.

Verzenden…
Kom in contact

Post- en bezoekadres:
De Kalkovens 4, 8064 PS
Zwartsluis, NL

Telefoon +31 (0)38 386 64 64
Telefax +31 (0)38 386 77 66
E-mail info@hydrosta.nl