/> Hydrosta B.V.

Pompopbouw


Hydrosta heeft uiteenlopende oplossingen om pompen aan de dieselmotor te monteren:
  • PTO-montage aan de diesel of keerkoppeling,
  • Pompvoorbouw in lijn met de krukas,
  • Pompachterbouw in lijn met de krukas.


PTO-montage aan de diesel of keerkoppeling:De eenvoudigste manier om een hydrauliekpomp te monteren op een dieselmotor of keerkoppeling is op de PTO. PTO staat voor Power Take Off, de aansluiting om vermogen van een dieselmotor af te takken. Er zijn verschillende PTO bouwgroottes. Veel gebruikte bouwgroottes zijn een SAE-B en SEA-C pad. Neem contact op met Hydrosta om de mogelijkheden te bespreken.

Pompvoorbouw in lijn met de krukas:
Wanneer een PTO aansluiting niet beschikbaar is kan een pomp in lijn met de krukas worden gebouwd. Voor diverse pompen zijn standaard pompframes gemaakt die exact uitgelijnd worden in lijn met de krukas. Voor een aantal dieselmotoren is een aanbouwframe gemaakt. Het aanbouwframe wordt bij voorkeur in onze werkplaats op de dieselmotor gebouwd.
 


Pompachterbouw in lijn met de krukas:Als de dieselmotor enkel gebruikt wordt voor het opwekken van hydraulische energie wordt de pomp aan de vliegwielzijde achter de dieselmotor gebouwd. De foto toont een hydrauliekpomp voor het gesloten systeem met een doorbouw load-sensingpomp voor een open systeem.
Zoeken:


ONZE SUGGESTIES BIJ POMP AANBOUW:


Hydraulisch systeem


Pompen

Aansluitsets