/> Hydrosta B.V.

Home

Al meer dan 35 jaar is Hydrosta een begrip op het gebied van hydrauliek. Van het leveren van losse hydraulische componenten van gerenommeerde merken tot het produceren van complete hydraulisch systemen op turn-key basis voor de meest uiteenlopende toepassingen.
Wij kunnen gekenmerkt worden als een totaalleverancier in hydrauliek.

Op het gebied van maritieme toepassingen zijn door ons een groot aantal eigen producten ontwikkeld, zoals hydraulische boeg- en hekschroeven, hydraulische hyprop® voortstuwing, stuursystemen, ankerlieren, verhaalkoppen etc.

Voor de aansturing van toepassingen wordt steeds meer gekozen voor high tech elektronica.
Ervaar de mogelijkheden om op een eenvoudige manier complete systemen te kunnen besturen!

Uiteraard kan Hydrosta ook uw hydraulische installatie onderhouden, inspecteren en repareren en ze heeft hiervoor vakkundige monteurs in dienst.

Daarnaast beschikken wij ook over uitgebreide mogelijkheden en de modernste faciliteiten voor het testen en repareren van hydraulische componenten.

Voor het integreren van verschillende functies leveren wij onder de naam Hydrauned diverse standaard manifolds met diverse opties ingebouwd. Tevens behoren complete manifolds volgens klantspecificatie tot de mogelijkheden.

Maak uw keuze in het menu voor meer informatie. Voor een kleine impressie van ons bedrijf bekijk het filmpje hieronder.

Zoeken:


Nieuws

Hydrosta in beeld
Er is een korte bedrijfsfilm gemaakt met een impressie van Hydrosta B.V.
Lees meer »Hydrosta op SBS6
Door het Nationale Business Succes Award Instituut is Hydrosta als branchewinnaar (Scheepshydrauliek) genomineerd voor de Nationale Ondernemersprijs 2016.
Lees meer »Uitbreiding PowerPacks
Onze pagina met PowerPacks is verder uitgebreid:
Lees meer »1 2 3 4 »